Opleiding Luisterkind

Ook Luisterkindwerker worden?

Inmiddels ben ik ook Luisterkind Trainer omdat ik hier zo enthousiast over ben en deze methode ook graag meer in de wereld wil zetten.

Elke keer is het weer bijzonder om een Luisterkind-afstemming te mogen maken. Het contact is zo puur, de ontvanger zo dankbaar. Zelf geloof ik dat we meer en meer weer naar deze manier van communiceren gaan: rechtstreeks, open en vanuit ons hart.

Daarom ben ik Luisterkind Trainer geworden zodat jij ook dit mooie werk mag gaan doen. Voor jezelf of om er anderen gelukkig mee te maken. Mijn trainingen zijn op locatie, in Blokzijl. Ook kun je online de opleiding bij me volgen in een groepje met maximaal 4 cursisten. Ook jij bent van harte welkom.

De investering is €1.545. Na de opleiding mag je geld vragen voor een Luisterkind-afstemming. Naast de 5 lesdagen begeleidt ik jou in de tussenweken waarin je afstemmingen maakt op oefenpersonen. Je mag altijd met jouw vragen bij mij terecht. De feedback die je van mij krijgt is opbouwend en stimulerend.

Data zaterdaggroep die in april start: 1 april, 29 april, 3 juni, 8 juli en 29 juli.

Data zondaggroep die in september start: 3 sept, 1 okt, 29 okt, 19 nov en 17 december.

De lesdagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

“Je bent de beste Trainer die je je maar kunt wensen. Want, wat leer ik veel van jou en wat een kracht dat je ernaar streeft dat iedereen het beste uit zichzelf haalt!”

“Ik vind het zo fijn hoe jij les geeft. Je geeft ons snel een gevoel van vertrouwen, moedigt ons aan en bent laagdrempelig.”

Deelnemers Luisterkindopleiding

Wil je meer weten? Of wil je direct een afspraak met me maken? Neem dan contact met me op.