Luisterkind

We maken contact van hart tot hart. Ik luister naar wat jij te vertellen hebt en stel de vragen die je hebt. Jij geeft vanuit jouw onderbewustzijn antwoorden en handvatten waar je direct mee aan de slag kan. We zien elkaar niet, maar zijn toch verbonden.

Na een opleiding bij Diana Hendriks biedt mijn praktijk ook de Luisterkind Methode. Inmiddels ben ik ook Luisterkind Trainer omdat ik hier zo enthousiast over ben en deze methode ook graag meer in de wereld wil zetten.

Voordelen

Begeleiding op afstand. Dat is mogelijk via Luisterkind, een manier om zonder fysieke afspraak contact te leggen, inzicht te bieden en je meteen verder te helpen. Voordelen zijn dat jouw inzichten en hulp vanuit zielsniveau komen, je kunt alles vertellen wat je aan me kwijt wilt. Ook hoef je niet te reizen, scheelt weer. Daarnaast kost het jou geen tijd, want terwijl ik de afstemming op jou maak doe jij je eigen ding. Alle contact gaat via de mail, dus al woon je aan de andere kant van de wereld…

Afstemming

Contact via een Luisterkind heet een afstemming. Dit gebeurt op zielsniveau. Ik luister naar wat je te vertellen hebt, het kan zijn dat je me beelden laat zien of mij iets laat voelen. Door vragen te stellen komen we precies waar we moeten zijn. Dit kan iets zijn wat we ter plekke verwerken (denk aan een onverwerkt vorig leven tot aan ongewenste entiteiten of auralifters verwijderen) of dat je aangeeft wat je in het dagelijkse leven nodig hebt of fijn vindt.

Voor wie?

Een afstemming kan plaatsvinden op elke ziel: van ongeboren kind, tot aan dierbaren die (bijna) over zijn gegaan. Denk ook aan mensen die niet in staat zijn om verbaal goed te kunnen communiceren, iemand die in coma ligt, lijdt aan dementie tot aan verstandelijk beperkte mensen. Op zielsniveau hebben zij uiteraard wat te vertellen. Kinderen vanaf 10 jaar moeten zelf toestemming geven. Mijn taak: luisteren. Noteren en mailen naar de familie.

Soorten afstemmingen.

  • Algemeen – vragen als “waarom slaap ik slecht” tot aan “hoe kom ik meer in mijn kracht te staan.”
  • Geboorteverwerking – in deze afstemming gaan we terug naar jouw geboorte. Vooral als deze heftig was, zijn er dingen die we gaan verwerken.
  • Levensbrug – Zijn er nog dingen die uitgesproken moeten worden, zijn er bepaalde wensen? En als iemand al overleden is, hoe gaat het met diegene?
  • Kinderwens – Wel de wens maar nog niet vervuld. Wat zegt jouw onderbewustzijn hierover? Is er eerst iets nodig?

Wat heb ik nodig van jou?

Voor een Luisterkind-afstemming is het dus niet nodig om daadwerkelijk bij elkaar te zijn. Van degene waar ik de afstemming op ga maken ontvang ik graag de naam, geboortedatum, gezinssamenstelling, de vragen die er zijn en een foto. Als ik dit in mijn mailbox heb ontvangen en het bedrag van €80, krijg je de Luisterkind-afstemming binnen 14 dagen in jouw mailbox.

Ook luisterkindwerker worden?

Elke keer is het weer bijzonder om een Luisterkind-afstemming te mogen maken. Het contact is zo puur, de ontvanger zo dankbaar. Zelf geloof ik dat we meer en meer weer naar deze manier van communiceren gaan: rechtstreeks, open en vanuit ons hart.

Daarom ben ik nu ook Luisterkind Trainer geworden zodat jij ook dit mooie werk mag gaan doen. Voor jezelf of om er anderen gelukkig mee te maken. Mijn trainingen zijn op locatie, in Blokzijl. Je bent van harte welkom.

Vragen?

Stel gerust je vragen, ik beantwoord ze graag. Of ze over een afstemming gaan of over de training. Alle vragen zijn welkom.

Wil je meer weten? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met me op.